The Secret Life of Pets

2016

7
Recensie The Secret Life of Pets (2016)

Het rustige leven van Max (Louis CK) wordt verstoord wanneer hij de aandacht van zijn baasje moet delen met de grote hond Duke (Eric Stonestreet).

The Secret Life of Pets is door op 11 augustus 2016 beoordeeld met een 7 / 10.

Met The Secret Life of Pets bewijst de relatief jonge animatiestudio Illumination Entertainment dat hun succes niet alleen afhangt van gele mannetjes in tuinbroeken. Hun nieuwe titel is over het algemeen zelfs grappiger dan de Minions film van vorig jaar.

The Secret Life of Pets gunt ons een kijkje in het leven van huisdieren wanneer hun baasjes weg zijn. Het levert een leuke montage op waarin verschillende diertjes gekke fratsen uithalen. Het is alleen jammer dat veel van deze momenten zijn berooft van hun verrassingseffect, aangezien het gros al te zien was in de trailers.

Ondanks dat weet The Secret Life of Pets toch vaak genoeg te verrassen. De meeste humor is afkomstig van de innemende diertjes en hun grappige karaktertrekken. Daarnaast levert de absurde scène met Max en Duke in de worstenfabriek een heerlijk WTF-momentje op.

Met o.a. Jenny Slate, Louis CK, Eric Stonestreet en Albert Brooks heeft The Secret Life of Pets een sterke stemmencast te pakken. Alleen het schelle geschreeuw van Kevin Hart als een psychotisch konijn gaat op den duur op de zenuwen werken.

Te zien op Netflix en Pathé Thuis

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van The Secret Life of Pets:

Pluspunten The Secret Life of Pets

Onschuldig vermaak, Grappen voor jonge en oudere kijkers, Leuke humor, Grappige designs voor de dieren, Sterke stemmencast, Hilarische scène in een worstenfabriek, Mooie eindscène, Korte Minions-film vooraf

Minpunten The Secret Life of Pets

Het geschreeuw van Kevin Hart

Nuttige recensie

26 / 26 personen vinden deze recensie van The Secret Life of Pets nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere komedies