Ontstaan uit liefde voor goede films

Over De Filmrecensent

De Filmrecensent schrijft over de nieuwste films en series & specials zoals klassiekers en persoonlijke favorieten. Kort, onafhankelijk en eerlijk. Binnen ieder genre en van blockbuster tot filmhuis plus alles ertussenin.

Bij recensies van De Filmrecensent hoeft je niet meerdere kantjes door te spitten om onbeantwoord met de vraag achter te blijven of je die film of serie moet zien of niet. Door middel van korte recensies ben je snel op de hoogte welke films en series jouw tijd waard zijn.

Dit platform is bedoelt voor iedereen die zich vooraf wilt laten informeren of achteraf de mening van anderen wilt weten. Laagdrempelig; zonder lezersprofielen, aanmelden of inloggen. Gewoon zoeken, vinden en geïnformeerd worden.

Onze filmrecensenten zijn filmliefhebbers met een zeer brede smaak en selecteren het beste voor jou. Daarom zeggen we ook: uit liefde voor goede films en series.

Filmrecensies op de juiste manier

  • Kort Snel weten of de film of serie jouw tijd waard is
  • Actueel Direct na première - of zelfs eerder - de recensies online
  • Persoonlijk Onafhankelijke filmliefhebbers met een eigen mening
  • Divers Meerdere recensies voor dezelfde film van verschillende recensenten
  • Nauwkeurig Met halve cijfers: omdat een film soms net iets meer verdiend.
  • Sociaal Eenvoudig volgen en reageren via Facebook, YouTube, Instagram en Twitter

Totaal zijn er 1.963 recensies geschreven, dit is 157 dagen, 7 uur en 43 minuten non-stop bewegend beeld

4.563 unieke bezoekers p/maand

350 Facebook fans
39 YouTube abonnees
3 Instagram volgers
734 Twitter volgers

De Filmrecensent helpt je graag

Ben je filmdistributeur en wil je jouw film(s) laten recenseren door middel van een streamer / screener? Wil je De Filmrecensent uitnodigen voor een persvoorstelling? Of wil je met ons in contact komen voor een (studie)opdracht, artikel, interview, mening of iedere andere vraag omtrent film? Mail of bel gerust. De Filmrecensent helpt je graag.

De Filmrecensent
Rick Schuttinga

06 231 856 74

Ook recenseren?

Ben je liefhebber van films en series, geef je graag je mening én weten anderen die te waarderen? Mail dan jouw verhaal, twee recensies en een foto naar ons. Je krijgt altijd reactie.

VeboliFilmblogsWillem

In de media

  • Veboli Beoordeel en recenseer films en series, hou lijsten bij en krijg persoonlijke aanbevelingen. Van wat er in de bioscoop draait en op VoD beschikbaar is. Veboli helpt jou de juiste films en series te vinden met recensies van Vince, Jordy en Rick.
  • Filmblogs Alle recensies en artikelen van de Nederlandse filmblogs verzameld. Het filmplatform voor en door filmliefhebbers.
  • Willem Met de (iPhone) App Willem ontdek je alle nieuwe films in de bioscoop. Elke film is voorzien van een score gebaseerd op de mening van publiek én pers - waaronder die van De Filmrecensent.
Privacy

De website van De Filmrecensent verzamelt geen persoonsgegevens, bij ons laat je dus geen persoonlijke informatie achter. Voor Google Analytics wordt jouw IP-adres geanonimiseerd.

Copyright
De Filmrecensent heeft enkel tot doel het recenseren van films, documentaires en series

Het auteursrecht van de recensies ligt bij de betreffende recensent. Het auteursrecht van het gebruikte materiaal - stills, posters en trailers - ligt bij de filmdistributeur, filmstudio of anderszins eigenaar van de betreffende film of serie.