The Secret Life of Pets

2016

7,5
Recensie The Secret Life of Pets (2016)

Na jaren alleen met zijn baasje Katie te hebben gewoond moet Max vechten voor zijn plek in huis wanneer Katie de grote hond Duke mee naar huis neemt.

The Secret Life of Pets is door op 14 augustus 2016 beoordeeld met een 7,5 / 10.

Wat doen huisdieren wanneer hun baasjes van huis zijn? Deze vraag zal bij veel mensen een belletje doen rinkelen: Toy Story. De productie van Illumination Entertainment en Universal Pictures onderscheidt zich echter in toon van Pixars klassieker.

De film heeft een enorm hoge entertainmentwaarde; de kijker valt van de ene grap in de andere. De soms droge en platte humor die we van de Minions gewend zijn, blijkt ook hier succesvol. Trek hierbij een blik schattige, aandoenlijke maar ook absurde dieren met gedragsproblemen los en de chaos is compleet. En in deze chaos vallen de verrassingselementen goed op hun plaats. De humor is vaak onvoorspelbaar en kent een hoog slapstick-gehalte. Misschien blijft het een beetje oppervlakkig, maar vermakelijk is het zeker wel.

Dus ben je op zoek naar een toegankelijke film vol geweldige karakters die je zeker aan het lachen maken? Dan zit je met The Secret Life of Pets wel goed.

Te zien op Netflix en Pathé Thuis

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van The Secret Life of Pets:

Pluspunten The Secret Life of Pets

Originaliteit karakters, Brutale en onvoorspelbare humor, Onderscheidt zich van andere productiemaatschappijen, Eigen visuele stijl

Minpunten The Secret Life of Pets

-

Nuttige recensie

4 / 4 personen vinden deze recensie van The Secret Life of Pets nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere komedies