Thor: Ragnarok

2017

8
Recensie Thor: Ragnarok (2017)

Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen en Asgard van Ragnarok te redden.

Thor: Ragnarok is door op 20 oktober 2017 beoordeeld met een 8 / 10.

Thor: Ragnarok is luchtig en onwijs komisch. De film volgt hiermee de weg van Guardians of the Galaxy (2014). De Nieuw-Zeelandse regisseur Taika Waititi heeft hier zeker een hand in gehad, gezien zijn eerder dit jaar verschenen film Hunt for the Wilderpeople - aanrader mocht je deze nog niet hebben gezien.

‘De acteurs en actrices hebben zelf plezier, stralen dit uit en brengen het over op de kijkers.’

Ragnarok bevat talrijke personages die de film maken. Zo is de interactie tussen Thor en Loki lekker familiair, maar zijn het vooral The Hulk, Grandmaster en Korg die de humor boosten. Korg is een type à la Groot; eenvoudig intelligent, zeer sympathiek en een fantastische komiek. The Hulk kennen we eigenlijk alleen als oncontroleerbare driftkikker, zijn transformatie naar babyachtige proporties is iets waar je flink aan moet wennen.

De acteurs en actrices hebben zelf plezier, stralen dit uit en brengen het over op de kijkers. De actie is prima, maar dat element zal je niet onthouden van Ragnarok; het is de luchtigheid, snelheid en humor die je meesleurt en laat genieten van dit nieuwste Marvel-product.

Te zien op Disney+ en Pathé Thuis

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van Thor: Ragnarok:

Pluspunten Thor: Ragnarok

Komisch, Luchtig, Snel, Talrijke personages, Plezierig, Valkyrie, Grandmaster, Korg, Taika Waititi

Minpunten Thor: Ragnarok

Zachte kant van Hulk

Nuttige recensie

5 / 5 personen vinden deze recensie van Thor: Ragnarok nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere actiefilms en -series