The Expendables 3

2014

6
Recensie The Expendables 3 (2014)

Het team van Barney (Stallone) is oud en wil er graag mee stoppen. Ze moeten alleen nog een laatste opdracht vervullen om te kunnen rentenieren en komen daarbij een oude rivaal tegen die het hen lastig maakt.

The Expendables 3 is door op 14 augustus 2014 beoordeeld met een 6 / 10.

The Expendables 3 heeft er qua promotie niet om gelogen: alle oude actiehelden doen mee in deze film. Dit is wel ten kosten gegaan van het budget van de film, door o.a. een slechte CGI die te vaak opvalt - wat anno 2014 echt niet meer kan. Toch heeft de grote groep acteurs een leuk nostalgisch laagje. The Expendables 3 is net als de vorige Expendables vooral gevuld met brute actie, spierballen, korte (soms nietszeggende) scènes en een heel dun verhaallijn.

De quote van Stonebanks (Gibson) drukt het gevoel van The Expendables 3 goed uit: "How hard is it to kill 10 guys?!". Want het einde van The Expendables 3 is helaas een opeenstapeling van ongeloof en onrealistische situaties. Toch kun je met plezier The Expendables 3 wegkijken. Onder andere door de rol die Harisson Ford vertolkt: ontspannen, droge humor en acterend zoals we hem kennen met lichte nonchalance. De film is helaas wat kort, maar toch een goede afsluiter van de trilogie The Expendables.

Te zien op Videoland

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van The Expendables 3:

Pluspunten The Expendables 3

Harisson Ford

Minpunten The Expendables 3

CGI, Sylvester Stallone

Nuttige recensie

4 / 4 personen vinden deze recensie van The Expendables 3 nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere actiefilms en -series