Instant Family (2019)

Recensie Instant Family (2019)

Instant Family recensie

Door Jordy Gomes op
Pete (Mark Wahlberg) & Ellie (Rose Byrne) moeten leren hoe het is om een 'ouder' te zijn wanneer ze drie problematische kinderen adopteren.

Acteur Mark Wahlberg is van alle markten thuis. Zo was hij laatst te zien in het fantastische Patriot's Day (2016) en het afgrijselijke Transformers: The Last Knight (2017). Ditmaal zien we Wahlberg met zijn vlotte babbel en stoere houding proberen om een vader te spelen voor drie adoptiekinderen in Instant Family.


De film staat overeind dankzij een sterke cast die goed op elkaar in weet te spelen. De drie kinderen bevatten elk een eigenaardige persoonlijkheid dat past bij hun respectievelijke leeftijd. De oudste geeft nergens om en neemt van niemand iets aan. De middelste is een uilskuiken, naïef en snel bang. De jongste is schattig, maar zodra ze haar zin niet krijgt wordt het een driftkikker. Door deze unieke persoonlijkheden ontstaan komische interacties tussen de kinderen en hun adoptieouders. Kijk ook uit naar de hilarische bijrol van Margo Martindale, de enthousiaste 'oma' van de kinderen.

Instant Family behandelt ook de hardhandige waarheid over adoptiekinderen, hoe eenzaam ze zich kunnen voelen, hoe zwaar het is om van gezin naar gezin te gaan, etc. Hierdoor wordt dit meer dan alleen een leuke komedie, namelijk een hartverwarmende familiefilm.

Cast: Mark Wahlberg Rose Byrne Octavia Spencer Isabela Moner
Gustavo Quiroz Julianna Gamiz
Regie: Sean Anders
Genre: Komedie
Speelduur: 1:58 uur

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van Instant Family:

Pluspunten

Sterke cast, Goed acteerwerk van Isabela Moner en Mark Wahlberg, Hilarische bijrol voor Margo Martindale, Interacties tussen de familieleden, Humoristische momenten, Behandelt ook de hardhandige onderwerpen wat betreft adoptiekinderen

Minpunten

Bevat ook flauwe grappen die de plank mislaan, Aantal clichés

Beoordeling

Jordy Gomes beoordeelt Instant Family met een 6,5 / 10.

6,5

Instant Family is door 1 filmrecensent beoordeeld met een 6,5 / 10.

Nuttige recensie

15 / 16 personen vinden deze recensie van Instant Family nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Bekijk de trailer van Instant Family
Relevante films binnen het genre Komedie
9
Recensie The Great Dictator (1940)
8
Recensie Druk (2021)
7,2
Recensie Free Guy (2021)
4
Recensie Space Jam: A New Legacy (2021)
7,5
Recensie Mijn Vader is een Saucisse (2021)
5
Recensie Mandibules (2021)