The Penguins of Madagascar

2014

7
Recensie The Penguins of Madagascar (2014)

Skipper, Kowalski, Rico en Private; de vier bekende pinguïns van Madagascar gaan op eigen avontuur. Ze bundelen hun krachten met een geheime organisatie: NoorderWind om de bad-guy dr. Octavius tegen te houden die de wereld wil vernietigen.

The Penguins of Madagascar is door op 10 december 2014 beoordeeld met een 7 / 10.

The Penguins of Madagascar is een leuke spin-off van de Madagascar trilogie, een filmserie waar we de afgelopen jaren mee vermaakt zijn. Het dankwoord van succes aan deze trilogie komt duidelijk naar voren in de film. Daarnaast was het spannend of onze pinguïn vrienden wel een gehele film alleen kunnen dragen. The Penguins of Madagascar zijn daar wel in geslaagd en zorgen voor het nodige vermaak en hilarische beeld- en woordgrappen. Van verrassende grappen tot grappen die je ver van te voren ziet aankomen - en toch grappig blijven. De bekende arrogantie van de pinguïns helpt ze daar flink bij.

The Penguins of Madagascar heeft daarnaast totaal niet ondergedaan als het gaat om bekende acteursstemmen. Zo kun je als filmbezoeker genieten van onder andere Benedict Cumberbatch, Ken Jeong en John Malkovich. Het verhaal van Penguins of Madagascar is verder niet te ingewikkeld maar wel op het niveau wat je verwacht van een Madagascar film. Het is een leuke decemberfilm die zeker aan te raden is als je hebt genoten van de voorgaande Madagascar films.

Te zien op Netflix en Pathé Thuis

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van The Penguins of Madagascar:

Pluspunten The Penguins of Madagascar

Humor, Penguins, Stemmen van bekende acteurs

Minpunten The Penguins of Madagascar

-

Nuttige recensie

3 / 4 personen vinden deze recensie van The Penguins of Madagascar nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere komedies