The Meyerowitz Stories

2017

9,5
Recensie The Meyerowitz Stories (2017)

Een familie komt samen voor een kunstshow van de vader.

The Meyerowitz Stories is door op 5 november 2017 beoordeeld met een 9,5 / 10.

Ik heb lang gewacht op deze film, mede omdat ik groot fan ben van de acteerkunsten van Adam Sandler. Sandler, die de laatste tijd niet echt een grappige komedie-film tot stand wist te krijgen, zou eindelijk weer een semi-serieuse performance afleggen en daar was ik erg benieuwd naar. Daarbovenop kwam de rest van de Cast, Dustin Hoffman, Ben Stiller, Emma Thompson, om er maar een paar te noemen ook.

Wat een fantastische film, de humor is precies waar ik naar zoek. Een verwarde familie, die stuk voor stuk bestaat uit mensen die gek genoeg zijn om in de moderne kunsten te werken.

De film bestaat uit verschillende scenes en verhalen uit de perspektieven van alle familieleden. Hierdoor springt de film af en toe in tijd en ruimte, wat je alleen de dingen laat zien die interessant zijn en niet de onnodige opvul scenes. Alles wordt samengevoegd met slimme grappen en creative dialogen, die goed gebruik maken van de komieke timing van de cast.

Een van de voor mij beste komedie-films ooit gemaakt. De film is slim, raar, met passende cinematography en een regisseur die weet wat hij doet. Het is eigenlijk een soort satire over de gehele kunst-wereld, van Film tot Beeldhouwkunst.

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van The Meyerowitz Stories:

Pluspunten The Meyerowitz Stories

Regie, Script, Adam Sandler, Dustin Hoffman, Elizabeth Marvel, Cinematography, Leuke cameo van Sigourney Weaver, Intelligente dialogen

Minpunten The Meyerowitz Stories

-

Over The Meyerowitz Stories

Regie

Noah Baumbach

Cast

Dustin HoffmanAdam SandlerBen StillerEmma ThompsonElizabeth Marvel

Genre

Komedie

Thema

FamilieKunstConflicten

Taal

Engels

Duur

1:52 uur

Nuttige recensie

3 / 5 personen vinden deze recensie van The Meyerowitz Stories nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere komedies