The Fault in our Stars

2014

7,5
Recensie The Fault in our Stars (2014)

Een romantische drama film, die een verhaal vertelt tussen twee pubers die elkaar vinden en samen kunnen ontsnappen aan hun terminale ziekte.

The Fault in our Stars is door op 15 juli 2014 beoordeeld met een 7,5 / 10.

The Fault in Our Stars is een film gebaseerd op het gelijknamige boek, en neemt je vanaf het begin dat de film begint mee in het verhaal. De enige voorkennis die je moet hebben voor deze film is dat je weet dat het gaat over een puber met een vorm van kanker: schildklierkanker. De rest van The Fault in Our Stars gaat automatisch, soms iets te snel waardoor hij wel erg makkelijk weg kijkt.

Het acteerwerk wat verder wordt gedaan in The Fault in Our Stars is zeer goed gedaan. Het is veelbelovend voor de toekomst wat betreft deze twee acteurs: Shailene Woodley uit o.a. Divergent (2014) en Ansel Elgort uit Carrie (2013). Zij zorgen ervoor dat The Fault in Our Stars uiteindelijk bij je binnenkomt en meeleeft met de hoofdpersonages.

Wat ook goed naar voren komt in The Fault in Our Stars is dat wij, mensen, soms wat meer van het leven moeten genieten en niet alles zo moeten danwel kunnen plannen. Een van die onderdelen is uiteraard dat sommige van ons helaas een terminale ziekte oplopen. De regisseur van The Fault in Our Stars weet hier goed mee om te gaan en door de film met een aantal mooie quotes en teksten goed en mooi te verpakken waardoor het voelt als een heel lang gedicht.

Te zien op Disney+ en Pathé Thuis

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van The Fault in our Stars:

Pluspunten The Fault in our Stars

Nederlands tintje, Goed acteerwerk

Minpunten The Fault in our Stars

Kijkt makkelijk weg, Spelen met de emotie

Nuttige recensie

7 / 8 personen vinden deze recensie van The Fault in our Stars nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere romantische films en series