Sex Tape

2014

5
Recensie Sex Tape (2014)

Een getrouwd stel dat probeert de sleur uit hun relatie te halen door een sex tape te maken van hun vrij partij. Dit gaat echter niet helemaal volgens plan, en proberen te voorkomen dat iedereen hun video ziet.

Sex Tape is door op 27 juli 2014 beoordeeld met een 5 / 10.

Sex Tape begint met een vrij lange en goede introductie van het verhaal waarbij de belangrijkste personages Annie (Cameron Diaz) en Jay (Jason Segel) geïntroduceerd worden. De kwaliteit daalt naar mijn mening daarna vrij snel naar te voorspelbaar. Sex Tape heeft te vaak te korte niet zeggende scenes waarbij je als kijker je afvraagt wat hiervan de bedoeling was. Daarnaast wordt er in de Sex Tape een aantal personages geïntroduceerd die op een scene na helemaal niet meer terugkomen en ik me afvraag waarom er überhaupt aandacht aan besteed is.

Sex Tape had veel beter kunnen zijn, door die nutteloze scenes te vervangen door een beter script en storyline. Want het probleem van de film Sex Tape is dat een filmpje gesynchroniseerd wordt op verschillende devices (iPads), maar met een simpele handelingen kan dat ongedaan gemaakt worden. Het einde is verder ook abrupt en laat nog een paar zaken open: krijgt Annie bijvoorbeeld de baan waar het over ging?

Halverwege de film kwam ik toch weer een beetje tot leven met een verrassende en leuke gastrol van Jack Black. Wat hij precies doet ga ik niet zeggen, dat verpest het verrassingseffect, maar maakte Sex Tape met zijn tamelijk makkelijke grappen nog enigszins verdraagbaar.

Te zien op Pathé Thuis

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van Sex Tape:

Pluspunten Sex Tape

Jack Black, Disney referenties

Minpunten Sex Tape

Oppervlakkig, Te voorspelbaar, Makkelijke grappen, Open Einde

Over Sex Tape

Regie

Jake Kasdan

Cast

Cameron DiazJason SegelRob CorddryEllie KemperRob Lowe

Genre

Komedie

Thema

Erotiek

Taal

Engels

Duur

1:35 uur

Nuttige recensie

8 / 9 personen vinden deze recensie van Sex Tape nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere komedies