Peter Rabbit

2018

6,5
Recensie Peter Rabbit (2018)

Peter Rabbit (James Corden) probeert de tuin van een boer leeg te roven, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Peter Rabbit is door op 27 maart 2018 beoordeeld met een 6,5 / 10.

Peter Rabbit (in het Nederlands Pieter Konijn) is gebaseerd op de verschillende kinderboeken die zijn geschreven door Beatrix Potter. Mijn kennis van dit materiaal is beperkt, daarom durf ik niet te zeggen of de Peter Rabbit film een trouwe adaptatie is van dit geliefde materiaal. Wel durf ik te zeggen dat Peter Rabbit je aan het lachen maakt.

‘Dit avontuur is leuk voor de kleintjes, maar ook zeker een hilarische zit voor het oudere publiek.’

Peter Rabbit wordt met volle overtuiging ingesproken door James Corden. Zijn stem zorgt ervoor dat Peter Rabbit altijd positief en enthousiast overkomt. De opmerkingen die uit de mond van deze schattige konijn komt zijn vaak hilarisch en de film schiet grap na grap op je af. Het niveau van deze grappen varieert wel door de film heen. Zo is er een hoop slapstick komedie aanwezig wat al snel gaat vervelen. Maar een grap met een haan, die door de film heen terugkomt, laat je gieren van het lachen.

Voor de Peter Rabbit film is niks krankzinnig genoeg. Ineens staar je naar een gigantisch feest met dansende varkens, egels die worden gebruikt om te darten en een vos die aan het naaktlopen is. Dit avontuur is leuk voor de kleintjes, maar ook zeker een hilarische zit voor het oudere publiek.

Te zien op Pathé Thuis

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van Peter Rabbit:

Pluspunten Peter Rabbit

James Cordon als Peter Rabbit, Leuke bijrollen voor de andere konijnen, Krankzinnige scènes, Een aantal hilarische grappen, Terugkerende grap met de haan, Paar mooie scènes met handgetekende animatie

Minpunten Peter Rabbit

Veel slapstick humor dat in herhaling valt, Gebruikt een hoop (onnodige) pop muziek, Soms enorm overdreven

Nuttige recensie

14 / 15 personen vinden deze recensie van Peter Rabbit nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere komedies