Man Up

2015

7
Recensie Man Up (2015)

Nancy is single, want ze is niet zo goed in daten en het hele mannengedoe. Wanneer ze plotseling de gescheiden Jack tegen het lijf loopt, die haar verwart voor zijn 24-jarige blind date, besluit ze om het spelletje mee te spelen.

Man Up is door op 4 juni 2015 beoordeeld met een 7 / 10.

Voordat je ook maar een trailer ziet of een synopsis leest weet je natuurlijk al hoe Man Up eindigt, Girl meets boy, girl gets boy. Dus ondanks dat er geen spanning is te bespeuren als het gaat om ontknoping, is er wel degelijk spanning te zien in de liefde. Simon Pegg en Lake Bell hebben een vreemde vorm van chemie; geeky, ongemakkelijk en toch aan elkaar gewaagd.

‘De film zorgt voor een romantische sfeer én een goede lach.’

Man Up is uitstekend (first-)date-materiaal. De film zorgt voor een romantische sfeer én een goede lach. Vooral Sean (Rory Kinnear) is een fantastisch typetje als de stalkende kennis van vroeger. Hij is overdreven, eng en wanstaltig. Maar tegelijkertijd zeer aandoenlijk.

Hoogtepunten in het verhaal worden ondersteund door goed gekozen popsongs; om de vreugdestemming een boost te geven. Al met al is Man Up een lieve film, die je kijkt voor een flinke dosis positivisme. Even wegdromen in een romantisch liefdesverhaal. En dát heeft Man Up prima begrepen.

Te zien op Pathé Thuis

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van Man Up:

Pluspunten Man Up

Lief, Sean, Chemie, Spanning in liefde, Popsongs, Positief

Minpunten Man Up

Standaard ontknoping

Nuttige recensie

6 / 7 personen vinden deze recensie van Man Up nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere romantische films en series