Love, Rosie

2014

7
Recensie Love, Rosie (2014)

In Love, Rosie volgen we de twee onafscheidelijke vrienden Rosie en Alex. Sinds hun jonge jeugd delen ze lief en leed. Het is dan ook moeilijk voor beide als Alex naar Amerika verhuist. Zullen ze elkaar uit het oog verliezen?

Love, Rosie is door op 1 december 2014 beoordeeld met een 7 / 10.

Love, Rosie is het best te typeren als een uit de kluiten gewassen aflevering van een soapserie. Alles wat je kunt bedenken op liefdesgebied komt voorbij in deze bijna twee uur durende film; over the top, clichématig en voor de hand liggende wendingen.
Storend? Totaal niet. Want ondanks deze ogenschijnlijke minpunten is Love, Rosie vooral een lieve romantische komedie met een hoop grappige momenten.

‘Een lieve romantische komedie met een hoop grappige momenten.’

Love, Rosie is zonder meer een tienerfilm, maar desondanks ook vermakelijk voor volwassenen die een goede dosis romantiek wel kunnen waarderen.
Groot voordeel van Love, Rosie is het tempo, de vertelling is vlot. Maar ook de personages - vertolkt door Lily Collins (Rosie) en Sam Claflin (Alex) - hebben de gunfactor. Je gelooft dat de twee geliefden zijn.

Dus heb je een date? Ga naar Love, Rosie. Heerlijk zwijmelen en naderhand jullie prille liefde bezegelen met een kus voor de uitgang van de bioscoop.

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van Love, Rosie:

Pluspunten Love, Rosie

Romantisch, Lief, Schattig, Grappig, Vlot tempo, Zwijmelfilm

Minpunten Love, Rosie

Voor de hand liggende wendingen, Tienerfilm

Nuttige recensie

8 / 8 personen vinden deze recensie van Love, Rosie nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere romantische films en series