Kidnap

2017

3
Recensie Kidnap (2017)

Alleenstaande moeder Karla (Halle Berry) leeft een normaal leven met haar zoontje. Maar wanneer haar zoon wordt ontvoerd, neemt ze het hef in eigen handen om hem terug te halen.

Kidnap is door op 11 mei 2017 beoordeeld met een 3 / 10.

Kidnap, een film met enorme productieproblemen. Wat bedoel ik hiermee? Kidnap is opgenomen in 2014, met een originele releasedatum in oktober 2015. Uiteindelijk is de film meerdere malen verzet, met dan nu de echte release in 2017. Waarom zou Kidnap zoveel keer zijn uitgesteld? Het antwoord is vrij simpel: de film is bagger.

‘Een film die je beter over kunt slaan, tenzij je wilt lachen om de grootse hoeveelheid stupiditeit.’

Elke cliché die je verwacht is aanwezig, de film probeert de vrouwelijke versie van Taken (2008) te zijn, maar haalt dit niveau lang niet. Kidnap valt namelijk al in duigen binnen het eerste halfuur. Oscar-winnende actrice Halle Berry speelt hier zo waardeloos. Haar personage praat voornamelijk tegen zichzelf in de auto, met de vaagste dialogen. Verder heeft ze de meest overdreven gezichtsuitdrukkingen, je gelooft geen moment in de emotie die haar personage moet overbrengen. Alsof het niet erger kan; alle beslissingen die worden genomen zijn lachwekkend slecht. Neem een absoluut hilarisch moment wanneer Halle Berry's personage haar pinpas (en ze vertelt de pincode!?) gewoon naar de ontvoerders toegooit, hoe verzin je het!

Sla Kidnap alsjeblieft over, er is maar één reden om wel te gaan: zodat je kan lachen om de grootste stupiditeit van het jaar.

Te zien op Pathé Thuis

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van Kidnap:

Pluspunten Kidnap

Soundtrack heeft momenten

Minpunten Kidnap

Clichés vliegen om je oren, Overdreven en ongeloofwaardig acteerwerk, stupiditeit van de personages, Hilarisch slecht, Soundtrack is (op paar momenten na) enorm afleidend, Elk personage frustreert je enorm

Nuttige recensie

43 / 45 personen vinden deze recensie van Kidnap nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere thrillers