Gli Anni Più Belli

2020

6,5
Recensie Gli Anni Più Belli (2020)

Giulio, Gemma, Paolo en Riccardo zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden.

Gli Anni Più Belli is door op 6 augustus 2020 beoordeeld met een 6,5 / 10.

Gli Anni Più Belli is met iets meer dan twee uur aan de lange kant, maar de film zit dan ook barstensvol en de vertelling is razendsnel. Een combinatie die zorgt dat in veel tijd nóg meer vertelt kan worden. Geen moment zal de kijker zich vervelen.

‘Het voelt aan als een Italiaans Bouquet reeks-boek.’

Het voelt aan als een Italiaans Bouquet reeks-boek. Zoetsappige verhalen, warme kleuren, zinderende zomers, sterke vriendschappen en spannende intriges. Gli Anni Più Belli zit vol pieken en dalen. Blijft het koppel bij elkaar? Komen ze weer samen? Vinden ze iemand anders? Hoe gaat hun leven verder? Vele levensvragen op liefdesgebied.

Gli Anni Più Belli begint met een nostalgisch gevoel. De vrienden leren elkaar kennen begin jaren '80 en gaat vervolgens langs veertig jaar lief en leed. Ondanks dat de setting hedendaagser wordt blijft het oude vertrouwde gevoel bewaard.
Eindelijk een film waarbij acteurs en actrices geloofwaardig oud worden. Personages groeien zienderogen, zelfs hun verkeerde keuzes leer je later te begrijpen. Met als ontknoping een bevredigende conclusie.

Te zien op Prime Video en Pathé Thuis

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van Gli Anni Più Belli:

Pluspunten Gli Anni Più Belli

Snelle vertelling, Romantiek met intriges, Nostalgisch gevoel, Ontknoping

Minpunten Gli Anni Più Belli

Lange speelduur

Nuttige recensie

9 / 11 personen vinden deze recensie van Gli Anni Più Belli nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere romantische films en series