Fist Fight

2017

6
Recensie Fist Fight (2017)

Omdat door Engels leraar Andy Campbell (Charlie Day) collega Strickland (Ice Cube) ontslagen wordt, daagt Strickland Campbell uit tot een gevecht.

Fist Fight is door op 15 maart 2017 beoordeeld met een 6 / 10.

Als je kijkt naar het concept van Fist Fight, is het slecht. Een komedie die draait rond een leraar die een andere leraar uitdaagt om te vechten, zou eigenlijk niet moeten werken. En dat doet het ook niet! De grappen zijn flauw en te voorspelbaar. Voor de rest is het weer een domme komedie die eigenlijk geen verhaal heeft en van grap naar grap springt.

Vijf schrijvers zijn niet genoeg om deze film echt grappig te maken. Het is een typische Hollywood komedie, die vooral domme, flauwe en cliché grappen bevat. Een regisseur had de film ook niet nodig volgens mij, want die doet niets indrukwekkends. Daar bovenop komt nog dat Charlie Day en Ice Cube weer getypecast zijn - als het karakter dat ze altijd spelen. Ice Cube als de sterke harde mannelijke man en Charlie Day als de loser, die nooit voor zichzelf opkomt.

Uiteindelijk is het concept van Fist Fight op zijn beste manier getoond. Het is namelijk gewoon onmogelijk een echt grappige komedie over een straatgevecht te doen. Als je alleen naar de film wil gaan om om wat slechte grappen te lachen en niet opzoek bent naar een goede film, is Fist Fight perfect. Maar verwacht er niet te veel van.

Plus- & minpunten

Samengevat de plus- en minpunten van Fist Fight:

Pluspunten Fist Fight

Tussendoor wat grappige momenten

Minpunten Fist Fight

Lage kwaliteit film, Matig geacteerd

Nuttige recensie

2 / 5 personen vinden deze recensie van Fist Fight nuttig. Vind jij deze recensie nuttig?

Ja, vind ik nuttig
Nee, vind ik niet nuttig
Andere komedies